I listan till vänster finner du våra tjänster/aktiviteter, klicka på respektive rubrik för att komma till mer information

Referenser från kunder
"Våra unghästar trivs super hos Holsteryd. Stora hagar och roliga kompisar där de får växa i lugn och ro. Känns tryggt att kunna få ha sina hästar hos människor vi litar på, som verkligen kan sin sak. Där våra hästar tas om hand om som om det vore deras egna <3"
~Pernilla Eliasson, ägare till helinackorderat ungsto och unghingst 

"Min resa med mitt sto Pasjona var en liten berg och dalbana kan man säga. Jag blev gravid när hon var dräktig och min graviditet gjorde mig sjuk så jag kunde inte ta hand om henne. Jag frågade runt bland vänner och bekanta och fick från flera håll höra att Holsteryds, dit ska man vända sig. Jag som alltid haft mina ston hemma själv och tagit han om allt från betäckning till fölning var skeptisk att lämna iväg, men jag hade verkligen inget val pga min graviditet. Sagt och gjort så körde jag Pasjona till Holsteryds och jag ångrar det inte en sekund. Hon hade det hur bra som helst och flockdynamiken som hon gick i var to die for! Tyvärr gick det inte hela vägen då fölet blev dödfött, men även där var Johanna med familj på Holsteryds otroligt professionella, ödmjuka och förstående. Ett gott samarbete från början till slut och jag hade inte velat ha mitt sto någon annanstans. Dessutom är priset human.
Jag rekommenderar verkligen Johanna och hela hennes familj, som samarbetar ihop för hästen ska få det absolut bästa"

 ~ Therése Hatava, ägare till Pasjona

loading...